Robin Hoodista lähti vahva edustus Prättä-Jousien järjestämään FFAA 20 yd SM-kisaan. 27.2.2011 pidetyssä 60 nuolen kilpailussa oli mukana 8 hoodilaista, joista kuusi sai mitalin kaulaansa.

Paikalle saavuttuamme totesimme, että Loimaan Nahkalinnan ammuntarata oli pakkasten jäljiltä varsin viileä ja moni ampuja odotteli vuoroaan takki päällä; tämä ei kuitenkaan hidastanut menoa. Kisajärjestelyt olivat muuten hyvin hoidettu, vain yhden rekuluokan taulun vaihtaminen taljaspotiksi ampujan pyynnöstä aiheutti hieman ihmetystä.

Pitkäjousissa maailmanmestarit Jarkko ja Anneli Lehtinen olivat odotetusti voittajia. Jarkko ampui tuloksen 228 seitsemällä X:llä. Anneli sai kokoon 171 pistettä. Keijo Jeskanen ampui 166 ja oli AMLB-luokan viides.

Miesten vaistovastakaaressa Ari Salin taisteli voitosta Wilhelm Tellin J Salosen kanssa. Puolessa välissä tauolla eroa oli J:n hyväksi vain yksi piste, mutta toisella puolikkaalla ero kasvoi ja Ari sai AMBB(R)-luokasta hopean tuloksella 255(5).

Naisten tähtäimessä mukana oli Jonna Raivio, joka on päässyt uudestaan mukaan kilpa-ammuntaan pitkään vaivanneen käsivamman jälkeen. Jonna jäi voittajasta kolme pistettä ja sai kaulaansa hopean tuloksella 242(7).

Loput kolme hoodilaista mittelivät kisojen toiseksi suurimmassa luokassa, AMFS(R) eli miesten tähtäinjousi. Ensimmäistä kertaa FFAA-kisoissa mukana ollut Pyry Ekholm ampui hyvän ensimmäisen puolikkaan ja johti kisaa 30 nuolen jälkeen. Pertti Raivio ja Seppo Hätönen olivat tässä vaiheessa neljäs ja viides. Toisen puolen koko luokka aloitti hieman ontuen, mutta kisapaineissa päänsä pitivät lopulta Pyry ja Seppo. Pyry voitti luokan kullan tuloksella 283(18). Toiseksi jäi Hu-Jan Raimo Järvinen, joka ampui 271(10). Seppo kiri neljällä viimeisellä sarjalla upeasti viidenneltä sijalta ensin ohi Pertin ja sitten Prätän Erkki Kivimäen pronssille pisteillä 265(14). Pertille osui lopulta viides sija pistein 260(13).

Hoodille siis tuli näistä kisoista paljon kotiin vietävää ja kilpailun jälkeen Humppilassa näkyikin paljon hymyileviä ampujia lounaalla.