Junioriryhmät

Robin Hood on Suomen Jousiampujain Liiton Junnuseura. Tämä tarkoittaa, että  ohjaajamme ovat koulutettuja ja harjoituksemme suunniteltuja nuoren jousiampujan urapolun mukaan.

Nuorten ohjausryhmät

Nuorten ohjausryhmiä järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Ryhmät vaihtelevat kausittain. Maksaminen tapahtuu Suomisportin kautta. Ennen ostamista ota yhteyttä info@hood-espoo.fi.

Ryhmät Tuulimäen hallissa syyskaudella 2023:

 Maanantai: Nuorten Jatkonuolet klo 17.00 – 19.00

 Torstai: Muksujen Ensinuolet klo 15.30 – 17.00

 

Välinelainat

Junioreiden ohjausryhmissä oleville tarjotaan tarvittaessa oma jousi käyttöön 10 €/kk (tähtäinjousi, kysy lisää tarvittaessa muista jousista). Jousesta ja nuolista peritään 100 euron pantti.

Stipendit

Vähävaraiselle junioriampujille seura voi myöntää stipendin, jolla korvataan osittain tai kokonaan ohjausryhmästä muodostuvat kulut (jousen kanssa harrasteryhmässä 40 €/kk). Stipendin saadakseen ampujan on oltava motivoitunut jousiampuja ja sitouduttava ohjausryhmän jäsenyyden vaatimuksiin. Stipendistä päättää seuran hallitus.

Ryhmiin hakeminen

Hae ohjausryhmään!

Ryhmiin hyväksymisistä päättää viime kädessä seuran vastuuvalmentaja, ryhmän vetäjän esityksestä. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta info@hood-espoo.fi.