Alkeisvuorot

Alkeisvuorot ovat seuran ohjattuja harjoitusvuoroja, jotka on erityisesti suunnattu harrastuksen alkuvaiheessa oleville ampujille. Seuran ohjaajia on tällöin paikalla neuvomassa ja avustamassa ammunnassa. Ilmoitathan etukäteen Covid-19 johtueen tulostasi, että voimme varmistaa ettei vuoroilla ole liikaa ampujia.

Alkeisvuorot ovat ilmaisia jäsenille. Seuran välineet ovat käytettävissä vuorojen aikana (seuran välineiden käyttö on kuitenkin rajattu 3 kk:een).

Vuorojen ajankohdat ovat seuraavat:

Alkeisvuoroilla lauantaisin on myös mahdollista kokeilla jousiammuntaa, vaikka ei olisi seuran jäsen. Kokeiluun tulee varata paikka etukäteen. Kokeilukerran jälkeen on mahdollista osallistua alkeisvuoroille ilman eri varausta kertamaksulla joka on 15 € aikuisilta ja 10 € alle 18-vuotiailta.

Lue lisää kokeilusta!

Alkeisvuoroilla on myös mahdollista kokeilla eri jousityyppejä opastetusti. Mainitse kiinnostuksesta ohjaajille vuoron alussa, jotta kokeilu pystytään johonkin väliin.

Jos olet hankkinut omat välineet ja tarvitset niiden kanssa apua, kannattaa olla yhteydessä osoitteeseen info@hood-espoo.fi etukäteen ja sopia aika.