Alkeisvuorot

Alkeisvuorot ovat seuran ohjattuja harjoitusvuoroja, jotka on erityisesti suunnattu harrastuksen alkuvaiheessa oleville ampujille. Seuran ohjaajia on tällöin paikalla neuvomassa ja avustamassa ammunnassa.

Alkeisvuorot ovat ilmaisia jäsenille. Seuran välineet ovat käytettävissä vuorojen aikana (seuran välineiden käyttö on kuitenkin rajattu 3 kk:een).

Vuorojen ajankohdat ovat seuraavat:

  • Talvikaudella 6.9.2023 alkaen keskiviikkoisin kello 18:15–19:45 ja lauantaisin kello 11:15–12:45  Tuulimäen ammuntahallissa
  • Ulkokaudella 2024 Ruskeasuon jousiammuntaradalla seuraavasti:

    • toukokuussa tiistaisin klo 18:15 – 19:45 ja lauantaisin klo 11:15 – 12:45
    • kesä-elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 18:15 – 19:45.

Alkeisvuoroilla lauantaisin on myös mahdollista kokeilla jousiammuntaa, vaikka ei olisi seuran jäsen. Kokeiluun tulee varata paikka etukäteen. Kokeilukerran jälkeen on mahdollista osallistua alkeisvuoroille ilman eri varausta kertamaksulla joka on 15 € aikuisilta ja 10 € alle 18-vuotiailta.

Lue lisää kokeilusta!

Alkeisvuoroilla on myös mahdollista kokeilla eri jousityyppejä opastetusti. Mainitse kiinnostuksesta ohjaajille vuoron alussa, jotta kokeilu pystytään johonkin väliin sovittamaan.

Jos et ole vielä hankkinut jousta, katso:

Oman jousen hankinta

Jos olet hankkinut omat välineet ja tarvitset niiden kanssa apua, kannattaa olla yhteydessä osoitteeseen info@hood-espoo.fi etukäteen ja sopia aika.