Tapani Säilän kunniaksi vuosittain järjestettävä Tapanin kierros käytiin tänä vuonna Field-kierroksen merkeissä Robin Hoodin aurinkoisessa Oittaan metsässä. Mestari itse näytti, miten kierroksen huipentumaksi järjestettävä loppukilpailu voitetaan. Tapani Säilä nappasi kiertopalkinnon kainaloonsa iltaan venyneen pitkän päivän jälkeen. Onnea!

28-rastinen rata sai ansaitusti kiitosta haasteellisuudestaan. Uusi”Horror”-osa testaa itsetuntoisimmankin pitkillä alaspäin ja jyrkillä ylöspäin ammunnoillaan. Kiitos radasta kuuluu kaikille niille robinhoodilaisille, jotka ovat radan rakentamiseksi vaivaa nähneet työtunteja säästämättä. Sopivasti hien pintaan nostavat nousut toimivat tehokkaana kuntokouluna ja ihmetellä sopii, miten osallistujista nuorimmat ja vanhimmatkin selvisivät iloisin mielin pitkästä kilpailupäivästä. Cupilaisista Laura kiteytti kisan tunnelman osuvasti toteamalla, että nämä maastokisat ovat sillä tavalla mukavia, että ne eivät tunnu oikeilta kilpailuilta.

Hoodilaiset menestyivät kisassa erinomaisesti. Suomen ennätyksiä kirjattiin Laura Saarhelolle (CFBBr / 367) sekä Anneli Lehtiselle (AFLB / 264). Kultamitalisteja saimme viisi,  hopea- ja pronsseja yhteensä kuusi ampujaa. Vaikeassa maastossa Falconin Markku Meriaho teki myös hienon oman SE:n luokassa CMFSr 467. Markku voitti maailmanmestaruuden omassa luokassaan viime vuonna Saksassa Dahnin pikkukaupungissa järjestetyissä Maastojousiammunnan IFAA:n MM- kisoissa.

Kiitokseni Tapanille, Anterolle, Tapsalle, Repelle, Markukselle, Hannalle, Pyrylle, Sepolle ja Jakelle radan rakentamisesta. Lisäksi kisan aikaisesta avusta kiitän Eevaa, Jonnaa, Harria, Heikkiä, Markkua sekä kummityttöämme Anua ja Talvea puffetin loistavasta palvelusta. Jaakkoa kiitän koko projektin aikaisesta tuesta.

Yhdessä eteenpäin!

Anneli