Hoodista oli lauantaina kymmenen ampujan porukka Iitin 18 m kilpailussa. Totesimme kilpailemisen olevan porukalla hauskempaa, joten koitetaan saada suurempia ryhmiä myös kevään kilpailuihin lähiseudulla. Samalla tämä on hyvä mahdollisuus uusien kilpailemisesta kiinnostuneiden kokeilla seurakaverien tukemana kisaamista.

Kiinnostuksen kartoittamiseksi pyytäisin kevään 18 m kilpailuita harkitsevien täyttämään oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen: http://www.doodle.com/34493nzmk2qwtg3y. Tämä ei ole sitovaa.

Osa kilpailuista voi tulla varsin nopeasti täyteen. Jos tiedät olevasi tulossa johonkin kilpailuun ja haluat mukaan yhteisilmoittautumiseen heti kilpailukutsun tultua, ilmoita tästä Jaakolle (jaakko@hood-espoo.fi). Kisamatkoille järjestellään myöhemmin kimppakyytejä.

Lisäksi sunnuntaina 22.1. järjestää Hood 18 m kilpailun Tuulimäessä. Toiveena olisi, että mahdollisimman moni seuralainen pääsisi tällöin mukaan joko kilpailemaan tai järjestämään.

Terveisin,

Hoodin kilpaporukka