Kouvolassa pidettiin 3.8.2013 tauluammunnan SM-kilpailut erittäin helteisessä ja aurinkoisessa säässä Kouvolan pesäpallostadionilla. Kilpailut olivat yleisesti ottaen erinomaisesti järjestetyt, vaikkakin sivulliset pääsivät pariin otteeseen häiritsemään kilpailun kulkua.

Naisten taljassa Anne Lantee sijoittui alkukilpailun jälkeen kolmannelle sijalle. Semifinaaleissa Anne sai vastaansa Wilhelm Tellin Susanna Makkosen voittaen tämän tuloksella 140-137. Kultaottelussa vastaan tuli Oulun Jousimiesten Tiina Kärkkäinen. Ottelu oli alusta lähtien Annen hallitsema ja päättyi tulokseen 132-124 Annen voittaessa SM-kultaa!

Yleisessä vaistossa Pertti Raivio oli alkukilpailun jälkeen toisella sijalla. Pertti selvitti pudotukset häviten niukasti semifinaalin 5-7 Tammisaaren Jousiampujien Markku Rautiaista vastaan päätyen pronssiotteluun. Pronssiottelussa Pertti sai vastaansa Vaasan Dianasta Olavi Laurilan voittaen tämän selvin luvuin 6-2 voittaen SM pronssia!

Yleisessä tähtäinluokassa oli Hoodilla kuusi ampujaa, alkukilpailun jälkeen sijoitukset olivat: Pyry Ekholm 5.; Jukka Karvonen 28.; Jaakko Setälä 38.; Pauli Sievinen 39.; Mikael Wahlroos 44. ja Antti Peltoniemi 49. Pudotuskierroksille pääsi parhaat 32. ampujaa, jolloin kaikki muut paitsi Pyry ja Jukka karsiutuivat jatkosta tässä vaiheessa päätyen ensimmäisellä kierroksella toisiaan vastaan. Jukka onnistui ajoittamaan hyvät sarjansa Pyryä vastaan voittaen ottelun 6-4. Seuraavalla kierroksella Jukka sai vastaansa Kymen Jousen Perttu Ronkasen joka osoittautui liian kovaksi palaksi ottelun päättyessä 6-0 Pertun hyväksi. Loppusijoitukset olivat Jukalla 9. sekä Pyryllä 17.

Naisten tähtäinluokassa Reena Setälä sijoittui alkukilpailussa 15. sijalle päätyen Tapanilan Erän Jonna Raiviota vastaan. Ottelu oli erittäin tasainen, mutta Jonna veti pidemmän korren ottelun päättyessä 7-3. Reenan lopullinen sijoitus oli 9.

Sunnuntaina 4.8. pidettiin Seurajoukkueiden SM-kilpailut erittiäin kuumassa säässä, lämpöä oli parhaimmillaan lähemmäs 30 astetta. Alkukilpailun taso oli yleisesti ottaen huomattavasti edellispäivää kovempi. Hoodilla oli kaksi täyttä joukkuetta ja kaksi vara-ampujaa. Alkukilpailun jälkeen Hoodin ykkösjoukkueeseen päätyi Pyry Ekholm, Jaakko Setälä sekä Jukka Karvonen yhteistuloksella 890 sijoittuen tässä vaiheessa seitsemänneksi. Kakkosjoukkueeseen päätyivät Pauli Sievinen, Reena Setälä ja Seppo Hätönen yhteistuloksella 781 sijoittuen 14. Kakkosjoukkue sai vastaansa Vaasan Dianan häviten ottelun 165-206 tuloksella. Ykkösjoukkue sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa Porin Jousiampujat. Ottelu oli tiukka, vaikkakin alusta asti Hoodin johdossa, päättyen 186-182. Seuraavassa vaiheessa vastaan saatiin Oulun Jousimiehet joka ampui kovan tuloksen 208 Hoodin 198 vastaan, Oulu päätyi lopulta koko kilpailun voittajaksi. Joukkueiden loppusijoitukset olivat 6. sekä 9.