Robin Hood ry sai Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea nuorten ja lasten urheilun kehittämiseen.

Etsimme palvelukseemme kesäajaksi liikunnanohjaajaa ensisijaisesti lasten ja nuorten ryhmätoimintaan sekä alkeisohjaukseen. Seurassa toimii tällä hetkellä useita, muutamia tunteja viikossa ohjaavia tuntiohjaajia, joiden kanssa yhteistyössä tehtäviä hoidetaan.

Työtehtäviin kuuluu:

  • jousiammunnan alkeisohjaus kaikenikäisille
  • lasten ja nuorten harrastusryhmien ohjaus ja harjoitusten suunnittelu
  • leirien suunnittelu ja järjestelyt
  • muut seuratoimintaan liittyvät tehtävät sopimuksen mukaan

Edellytämme hakijalta liikunta-alan opintoja tai vastaavaa kokemusta erityisesti lasten ja nuorten ohjauksesta. Lisäksi vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa sekä halua oppia uutta ja opettaa. Jousiammunnan lajituntemus lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Seura järjestää tarvittaessa työssä vaadittavan lajikoulutuksen. Lisäksi eduksi lasketaan hyvä englanninkielen taito ja kokemus urheiluseurojen toiminnasta sekä ohjauksesta.

Työaika kesällä on noin 20-30 tuntia viikossa, sijoittuen pääosin arkisin kello 12-20 välille. Työtä on mahdollisuus jatkaa talvikaudella pienemmällä tuntimäärällä (10-20 tuntia viikossa), jolloin työaika sijoittuu arki-iltapäivään ja -iltaan sekä viikonloppuihin. Kesäaikaan pääasiallinen toimintapaikka on Ruskeasuon jousiammuntarata Helsingissä (Tenholanpolku) ja talvikaudella Tuulimäen liikuntatilat Espoossa (Itätuulenkuja 9).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää osoitteeseen info@hood-espoo.fi torstaihin 14.5. mennessä. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Paikka voidaan täyttää aikaisemmin sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.6.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa seuran puheenjohtaja Jaakko Setälä (0400-924081, jaakko@hood-espoo.fi).