Jousiammuntaseura Robin Hoodin jousimetsästysjaos järjestää jousimetsästyksestä kiinnostuneille ja juuri jousimetsästystä aloitteleville suunnatun teemapäivän 1.8.2015 seuran 3D- ja maastoradalla Oittaan kupeessa.

Päivän kesto on klo 10-17, ja sisältää jousen päätyyppien ja jousimetsästyksessä tarvittavan välineistön yleisesittelyä, ohjausta jousen hankinnassa (mm. tarvittavien mittojen, paunamäärien ja nuolijäykkyyksien tutkailua), jousiammunnan perustekniikkaa sekä itse jousella metsästämiseen liittyvien asioiden läpikäymistä.

Aiheita käydään läpi parin esittelijän kanssa keskustellen, ja päivän lopussa halukkaille ja tarvitseville on tarjolla jousen säätöapua, tekniikkaohjausta ja vielä jousen hankintaa suunnitteleville mahdollisuuksia testata muutamia eri jousityyppejä. Tavoitteena on antaa vastauksia harrastuksen alkukynnyksen aiheuttamiin kysymyksiin ja antaa eväitä etenemiseen.

Päivän kustannus per osallistuja on 10€, osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä – Kahvi ja mehu kuuluvat hintaan. Omat eväät (mahdollisuus makkaranpaistoon nuotiolla) mukaan.

Max. osallistujamäärä n 15 henkeä, ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen asaarenm@gmail.com. Tarkemmat lisätiedot lähetetään osallistujille sähköpostilla.

Mikäli omistat jo jousen – ota se mukaan!

Tapahtumapaikka sijaitsee ratamme leirialueella, jossa pari laavua ja kivettyä nuotiopaikkaa. Varaa mukaan tamineet joissa pärjäät yhden viileämmänkin loppukesän päivän ulkosalla.