Hood järjestää Suomen Jousiampujain Liiton maastokilpailun lauantaina 29.8. Oittaan maastoammuntaradalla. Kilpailuun on tervetullut niin kilpailijana, järjestäjänä kuin katsojanakin.

Kilpailujärjestäminen on erinomainen tapa tutustua seuran aktiiveihin ja maastoammuntarataan. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä info@hood-espoo.fi. Apua kaivataan kilpailupäivän lisäksi myös edeltävänä perjantaina, jolloin kilpailurataa valmistellaan kuntoon.

Huomioittehan että kilpailuun osallistuvilta on rata-alueella liikkuminen kielletty maanantaista 24.8. alkaen, kilpailun alkuun asti.

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen osoitteessa https://hood-espoo.fi/maasto2015/

HUOM!

Hood on muuttanut käytäntöjään järjestämiensä kilpailuiden hinnassa seuran jäsenille. Aikaisemmin seuran järjestämät kilpailut ovat olleet ilmaisia jäsenille. Tämä käytäntö on juontanut juurensa ajalta, jolloin käytännössä kaikki seuran kilpailijat osallistuvat aktiivisesti myös talkoisiin ja järjestelyihin. Nykyään kilpailijoiden määrä on kasvanut, eikä tämä enää pidä paikkansa, joten hallitus on katsonut paremmaksi luopua kilpailujen maksuttomuudesta.

Tulevaisuudessa seuran jäsenet saavat 10 euron alennuksen seuran järjestämiin kilpailuihin. Normaaleissa kansallisissa kilpailuissa junioreiden osallistumismaksu pyritään pitämään 10 eurossa, jolloin ne ovat seuran juniorijäsenille edelleen ilmaisia. 29.8. järjestettävä maastokilpailu on täten Hoodin jäsenille juniorisarjoissa ilmainen ja muissa sarjoissa osallistumismaksu on 15 euroa.

SM-kilpailuihin osallistumista seura tukee edelleen korvaamalla sitä edustavien jäsenten osallistumismaksuja 120 euroon asti vuoittain.