1. Kuukausittaiset seuratapaamiset
Hood aloittaa kuukausittaiset seuratapaamiset, joissa on mahdollista tavata seuran hallitusta ja toimihenkilöitä sekä kuulla ja keskustella seuran toiminnasta. Seuratapaamiset pidetään ennen tai jälkeen vuoroja vaihtelevissa paikoissa.

Ensimmäinen tapaaminen on omakustanteisen brunssin merkeissä ensi viikon sunnuntaina, 25.9. Kello 11:30 Tapiolan Johtocafeessa (http://www.johtocafe.com/brunssi/). Ennakkoon voi ilmoittautua Facebook-tapahtumaan tai suoraan Jukalle, jolloin tiedetään varata riittävästi paikkoja. Ilman ilmoittautumistakin paikalle voi hyvin tulla katsomaan löytyykö tilaa.

2. Tuulimäen varustekaapit
Seuralla on Tuulimäessä varustekaappeja aktiivikävijöille. Kaappeja on rajatusti ja niitä jaetaan uudelleen tarpeen mukaan jälleen lokakuun alussa.

Kaapit jaetaan lähtökohtaisesti vain kahden hengen kaverikaappeina, jolloin molemmat mahtuvat säilyttämään helposti yhden jousen ja jonkun verran välineitä, suurimpia laukkuja niihin ei välttämättä saa mahtumaan. Vuokraa kaapeilla ei ole, mutta avaimesta peritään 20 euron panttimaksu, jonka saa takaisin kaapista luopuessa.

Uutena käytäntönä tästä syksystä alkaen tulee kaikille kaappien käyttäjille velvollisuus osallistua vähintään kaksiin talkoisiin vuoden aikana.

3. Tuulimäen syyskisa
Tuulimäen syyskisa järjestetään 5.11. Kilpailu on SJAL 18 metrin kilpailu.

Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina ja osallistumismaksut ovat 25 € aikuisilta ja 10 € junioreilta (seuran jäsenille 15 € / 0 €). Osallistuminen vaatii SJAL:n kilpailulisenssin. Jos et ole aikaisemmin kilpaillut, mutta olet kiinnostunut tästä, ole yhteydessä seuran hallituksen jäseniin tai ohjaajiin lisätietoja varten.

Osallistujien lisäksi kilpailuun tarvitaan toimitsijoita mm. tauluryhmään, tulospalveluun ja kahvioon. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja tehtäviin saa tarvittavan ohjeistuksen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Jaakolle.

4. Seuran syyskokous 15.11.
Seuran syyskokous järjestetään tiistaina 15.11. kello 18 alkaen. Paikka vahvistuu myöhemmin ja ilmoitetaan virallisessa kokouskutsussa.

Kokouksen yhteydessä käydään läpi myös alkukesästä järjestetyn seurakyselyn tuloksia.

5. Mahdollisuus käyttää sponsoripaitaa kilpa-asuna
SJAL:n säännöt sallivat tietyissä tapauksissa käyttää jousivalmistajan sponsoripaitaa seura-asun sijaan kilpailuissa, seuran luvalla.

Aiheesta tuli kysely seuran hallitukselle ja hallitus päätti sallia Hoodin kilpailijoille sponsoripaidan käytön SJAL:n sääntöjen mukaisesti kaikkialla muualla paitsi SM-kilpailuissa. Palkintojenjaossa sponsoripaitaa voi käyttää myös SM-kilpailuissa.