Robin Hoodin vuoden 2017 seuramestaruussarja alkaa. Sarja koostuu kenttäkisasta, maastokisasta ja sisäkisasta. Hoodin  mestaruus ratkaistaan SJAL:n Triple Crown menetelmällä, missä kustakin osakilpailusta saa pisteitä sijoituksen perusteella, ja suurimman pistesaaliin kerännyt voittaa. Tasapisteissä maasto-osuus ratkaisee.  Ollakseen mukana kilpailussa, pitää ampujan osallistua vähintään kahteen osakilpailuun. Kilpailut ammutaan SJAL:n säännöillä, mutta kilpalisenssiä ei vaadita mihinkään osaan sarjasta. Mestaruussarja on maksuton ja vain Hoodin jäsenille.

Kenttäkisa ammutaan Helsingin Jousiammuntapiirin Ruskeasuon radalla viimeisen piirin iltakisan yhteydessä maanantaina 28.8. kello 18:00. Kilpailumuoto on 70m kierros (72 nuolta), ilmoittautuminen viimeistään 10 minuuttia ennen kisan alkua, ja kuudelta aloitetaan yhdellä kohdistussarjalla.

Maastokisa ammutaan Oittaan maastoradalla sunnuntaina 17.9. kello 12:00. Kilpailu koostuu kahdeksasta taulurastista ja kahdeksasta 3D-rastista. Pisteytykseen käytetään SJAL:n sääntöjä.

Viimeinen, eli sisäkisa, ammutaan myöhemmin syksyllä. AIkaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta kilpailu muoto on perinteinen SJAL:n 60 nuolen kisa 18 metristä.

Triple Crown pisteet lasketaan seuraavan taulukon avulla:
1. 10 pistettä
2. 8p.
3. 6p.
4. 5p.
5. 4p.
6. 3p.
7. 2p.
8. 1p.

Tervetuloa kisaamaan!