Robin Hoodin jäsenyys ja tapahtumat kuten ohjausryhmät ja kilpailut on siirretty ostettavaksi Suomisportin kautta. Suomisport on Olympiakomitean tuottama palvelu kaikille suomalaisille urheiluseuroille. Sen kautta mm. SJALin maksu saadaan hoidettua suoraan jäsenmaksun maksamisen yhteydessä ja saadaan merkittävästi helpotettua rahastonhoitajan työtä. Hoidathan jäsenmaksusi mahdollisimman pian tai viimeistään ennen seuraavaa SJALin tai FFAA:n kilpailua!

Suomisportin käyttö on helppoa: mene osoitteeseen www.suomisport.fi

  • valitse ”KIRJAUDU PALVELUUN / LOG IN”
  • syötä puhelinnumerosi tai s-postiosoitteesi ja valitse ”Lähetä minulle kertakirjautumiskoodi” jolloin sinulle lähetetään nelinumeroinen koodi jolla pääset kirjautumaan sisään.

Seuraavaksi sivu pyytää henkilötiedot ja sähköpostiosoitteen. Sähköpostiin lähetetään linkki joka on voimassa 30 minuuttia. Linkkiä klikkaamalla vahvistetaan tilin luonti ja pääset jatkamaan jäsenyyden ostoa.

Ostaaksesi Robin Hoodin jäsenyyden valitse ylhäältä ”Ostamaan”-painike

  • Jäsenyyden
  • Itselleni/Lapselleni
  • etsi seura Robin Hood
  • valitse oikea jäsentyyppi (normaalisti varsinainen jäsen tai juniorijäsen)
  • sitten pääset maksamaan, maksuvaihtoehtoina mm. kaikki verkkopankit, MobilePay, lasku, luottokortti jne.
  • Kun jäsenmaksu on maksettu niin sen tunnisteeksi seuran ohjaajat antavat Tuulimäessä, Ruskeasuolla tai Oittaalla rannekkeen joka tulee pitää näkyvillä ammuntavuoroilla

Omasta Suomisportin profiilistasi voit nyt tarkastella mm. jäsenyyksiäsi, tuloksiasi ja ilmoittautua kilpailuihin ja tapahtumiin . Kaikki Robin Hoodin ostettavat tapahtumat (kuten ohjausryhmät) alkavat ”Robin Hood”. ”Tapahtumat” on erillinen valinta ”Ostamaan” –valinnan vieressä sivun ylälaidassa. Ohjausryhmien ostaminen edellyttää että jäsenyys on ostettu ensin.

Huom! Suomisport/Maksuturva ei suoraan tue ePassilla maksamista. Jäsenmaksun maksaminen ePassilla onnistuu kuitenkin seuraavasti:
Rekisteröidy ensin Suomisportiin (jos et ole sitä aiemmin tehnyt). Seuraavaksi maksa jäsenmaksu erikseen ePassilla saajalle ”Jousiammuntaseura Robin Hood ry”. Lopuksi lähetä 8-numeroinen Suomisportin sportti-id ja maksukuitti sähköpostilla rahastonhoitajalle osoitteeseen:
rahastonhoitaja@hood-espoo.fi

Tutustu huolellisesti Robin Hoodin jäsenyyteen osoitteessa: https://hood-espoo.fi/jasenyys/