Kokeiluryhmät ja alkeisvuoro aloittavat toimintansa jälleen tiistaina 18.5.2021 klo 18.15 Ruskeasuon jousiammuntakentällä. Vuorot ovat elokuun loppuun asti aina tiistaisin ja torstaisin klo 18.15 – 19.45. Paikkoja on rajoitetusti ja paikka pitää ennakolta varata osoitteesta info@hood-espoo.fi.

Tulethan vain terveenä! Käsidesiä on kentällä saatavana. Kentällä ei kuitenkaan ole vesipistettä tai vessaa toistaiseksi.

Try outs and beginner shifts will start on Tuesday 18th of May at 18:15 in Ruskeasuo. Shifts will be organized on Tuesdays and Thursdays at 18:15-19:45 till the end of August. The number of participants is limited so you need to reserve a place for you beforehand at info@hood-espoo.fi.

Please only come if you are healthy! There is hand sanitizer available but no running water or toilet at the moment in the field.