Tervehdys kaikille!

Avin tulkintaa on taas lievennetty, eli enää ei ole lohkovaatimusta eikä 2m turvavälejä. Meille tämä tarkoittaa, että Tuulimäessä voi harjoitella lähes normaalisti. Rajoituksena on että hallin kapasiteetistä käytetään vain puolet, eli tällä hetkellä halliin voi ottaa n. 50 henkilöä kerrallaan. Edelleen sisätiloissa Tuulimäessä on syytä käyttää maskia, muutoin kuin ampumaharjoittelussa.

Hallissa on käsidesiä saatavilla ja vessoissa on käsienpesumahdollisuus.

Muistutus: Tulethan vain terveenä! 

EM Mitalikahvit 20.9.21 klo 18.30 Tuulimäessä, kaikki mukaan juhlistamaan Hoodin EM mitalisteja.

4 seuramme ampujaa osallistui Suomen Maajoukkueen mukana 3D EM Kisoihin Sloveniassa ja kaikki onnistuivat siellä loistavasti. Anne Laurila saavutti  pronssia mixed talja luokassa yhdessä Riihijousten Pekka Loitokarin kanssa. Suomen naistenjoukkue saavutti loistavalla ammunnalla myös pronssia, Annen lisäksi joukkuessa ampui Hoodin Inke Alaja ja WT:n Kirsi Andström. Annen loistavat kisat päätti henkilökohtainen Hopea, kun loppuottelussa hän harmittavasti hävisi uusintanuolella. Anne siis saavutti mitalin kaikissa osallistumissaan lajeissa.  Inken ja Annen lisäksi kisoissa Hoodista kisoissa olivat Anna-Leena Grönqvist ja Juha Partanen, jotka molemmat ampuivat ensimmäisissä kansaivälisissä kisoissaan uudet henkilökohtaiset ennätyksensä.

Sloveniasta Anne jatkoi suoraan Maastoammunnan EM kisoihin Kroatiaan, jossa menestys ei ihan ollut Slovenian mitalijuhlaa. Kroatiassa Anne oli henkilökohtaisessa kilpailussa hienosti seitsämäs.

Syksyn sisäkilpailukausi on aluillaan. Kilpailukalenteri löytyy SJAL:n sivuilta, ensimmäisenä vuorossa ovat keväältä siirtyneet Sisä SM-kisat Riihimällä 16.10.21. 

Ari

Hood Puheenjohtaja

 ———————————————————————————————

Hello everybody!
 

Avi’s interpretation has again been relaxed, ie there is no longer a block requirement or 2m safety intervals. For us, this means that you can practice almost normally in Tuulimäki.The limitation is that only half of the Tuulimäki’s capacity is used, ie currently about 50 people can be admitted to the area at a time. Still indoors in Tuulimäki, it is advisable to usea mask, except for shooting practice.

Hand sanitizers are available in the hall and the toilets have hand washing facilities.

Reminder: You will only come healthy!

EM Medal Coffee 20.9.21 at 6.30 pm in Tuulimäki, everyone to celebrate Hood’s EM medalists.

4 of our club’s shooters participated in the 3D European Championships in Slovenia with the Finnish National Team and everyone did great there. Anne Laurila won bronze in the mixed compound class together with Riihijouset Pekka Loitokari. The Finnish women’s team also won bronze with a great shoting, in addition to Anne, Hood’s Inke Alaja and WT’s Kirsi Andström were part of the Team. Anne’s brilliant competitions ended with a personal Silver, when in the final she sadly lost in shoot off. So Anne won a medal in all the competitions she participated in. In addition to Inke and Anne, Anna-Leena Grönqvist and Juha Partanen were in representing Hood and Finland, both of whom shot their new personal records in their first international competitions.

From Slovenia, Anne went straight to the European Field Championships in Croatia, where success was not exactly the Slovenian medal celebration. In Croatia, Anne was nicely seventh in the personal competition.

The autumn indoor competition season is about to begin. The competition calendar can be found on SJAL’s website.

Yours

Ari