Espoon kaupungin ohjeistus koskien liikuntatiloja on seuraava:

”Espoon kaupunki edellyttää asiakkailtaan koronapassia liikunnan palveluissa 8.12.2021 alkaen. Tarkistamme koronapassin uimahalleilla sekä Tuulimäen ja Kannusillanmäen kuntosaleilla. Myös ryhmäliikuntaan edellytämme koronapassia, jos ryhmäkoko on yli 20 henkilöä. Vaadimme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta vuoden 2021 loppuun asti. Samalla tarkastamme myös henkilöllisyystodistuksen.”

Varautukaa yllä olevan mukaisesti mahdolliseen koronapassin ja henkilöllisyyden tarkastamiseen Tuulimäessä.


Espoo city has the following instruction concerning sports services:

”As of the 8th of December 2021, the Covid Certificate will be required in Espoo’s sports services. The Certificate is required of everyone who visits Espoo’s swimming pools, gyms etc. In Tuulimäki groups of more than 20 participants also need the Certificate. Everyone 16 years old or over must show their Covid Certificate and also their identity card when asked. The Certificate will be required till the end of 2021. ”

Please be prepared to show Covid Certificate and ID when visiting Tuulimäki.