Hei kaikille!

Sää lämpenee hiljalleen ja ulkokausia alkaa olla käsillä tuoden samalla muutoksia vuoroihin.

1. Alkeisvuorot

Viimeinen hallikauden alkeisvuoro pidetään keskiviikkona 10.5. ja tämän jälkeen alkeisvälineet siirretään Ruskeasuon jousiammuntaradalle Helsinkiin. Ensimmäinen alkeisvuoro ulkona on 13.5 kello 11:00-13:00. Tästä lähtien toukokuun keskiviikon alkeisvuoro siirtyy tiistaille kello 18:00-20:00.

Kesäkuun alusta lähtien alkeisvuoroja pidetään kolme viikossa. Tiistaisin ja torstaisin kello 18:00-20:00 pidetään normaali alkeisvuoro, mutta uutena vuorona lauantain vuoro kello 12:00-14:00 muuttuu vain jäsenille suunnatuksi vuoroksi. Tämän vuoron tarkoitus opastaa ammuntatekniikassa, ja jokaisella vuorolla tulee olemaan oma teemansa keskittyen yhteen tekniikka-alueeseen.

Ruskeasuon (tuttavallisesti Rusan) osoite on Tenholantie 16, ja parkkipaikka sijaitsee keskuspuistossa, ajo Tenholanpolun kautta. Rusa on Helsingin Jousiammuntapiirin rata, jonka jaamme yhdessä Artemiksen ja Wilhelm Tellin kanssa.

2. Hallivuoroja supistetaan ja loppuvat 31.5.

13.5. lähtien toukokuussa supistamme hallivuorojamme. Vain ryhmien tarvitsemat vuorot pidetään, kaikki muut vuorot ovat peruttu. Kesäkuusta lähtien hallivuoroja ei ole ennen syksyä.

Tarkat ajat löytyvät pian verkkosivuilta.

3. Kesästartti

Ensimmäisen alkeisvuoron yhteydessä 13.5. pidetään kesästartti Rusalla. Kesästartin ohjelma on vielä auki, mutta ainakin grilli on kuuma ja kokeneemmat ampujat opastavat uusia ampujia Rusan käytössä ja pitempien ulkomatkojen kanssa.

4. Ruskeasuon talkoot 7.5.

Ruskeasuon kenttään pääsee jo tutustumaan 7.5. kello 12:00 kentän talkoiden yhteydessä. Talkoissa laitetaan kenttä kuntoon kesää varten, eli siirretään pakat varastosta, kunnostetaan osa pakoista ja merkataan matkat.

Hyviä osumia!
Seppo Hätönen
Puheenjohtaja