Hei kaikille,

Kesäkuu alkoi pirteillä raekuuroilla, ja samalla loppuivat meidän hallivuorot Tuulimäessä tämän kesän osalta. Tuulimäki menee kokonaan kiinni 22.6. kello 15:00, eli jos tarvitse kaapeistanne kesällä välineitä, hakekaa ne ajoissa. Tuulimäkeen voi jättää omalla vastuulla välineitä, mutta tyypillisesti Tuulimäen kosteus nousee kesäisin. Suosittelenkin tyhjentämään kaapit kesäksi. Vuorot jatkuvat taas syyskuussa.

Nuolileikkuri siirretään lähiaikoina Ruskeasuolle. Leikkuria voi pyynnöstä käyttää, sillä kentän sähkökaappi vaatii erillisen avaimen. Ainakin minulla ja Jaakko Setälällä pääsy sähkökaappiin, ja meihin saa yhteyden esimerkiksi Facebookin tai sähköpostin kautta. Taljapukin osalta ei ole vielä päätöstä minne se siirretään, sillä se vie huomattavasti enemmän tilaa kuin leikkuri. Jokatapauksessa prässi on saatavilla vielä kolme viikkoa.

Terveisin,
Seppo Hätönen
Puheenjohtaja